Billetter til Teater Grob

Dit teaterbesøg

FOYER / CAFÉ
Vores hyggelige café/bar i teatrets foyer har åben 1 time før forestillingen starter. Her kan du afhente dine reserverede billetter, nyde et glas vin, en øl eller en cafe latte. Sortimentet i baren er økologisk. Baren har åbent indtil få minutter før forestillingens start og har også åbent efter forestillingen. Se vores smiley her.

ÅBNINGSTIDER
Billetkontoret har åbent for telefonisk henvendelse mandage kl. 13-15 på tlf. 35 300 500. Du kan også kontakte os på mail billet@gob.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Når vi spiller forestillinger har billetkontoret yderligere åbent på hverdage fra kl. 17-20. Du kan henvende dig via mail, telefon eller ved fysisk fremmøde på Nørrebrogade 37. Du finder vores spilleperioder under fanen forestillinger.

GARDEROBE
Der er fri garderobe i foyeren på eget ansvar – men er aflåst under forestillingen.

SÆRLIGE HENSYN
Der er adgang til salen for publikummer i kørestol, og evt. ledsager/hjælper kommer gratis med. Billetter skal købes ved henvendelse til billet@grob.dk.

IND- OG UDGANG
Der er to måder at komme ind i teatersalen på. Den ene er gennem gården, hvor man skal ud på gaden, gennem porten og ind i salen fra gården. Den anden vej er gennem dørene i foyeren. Det afhænger af scenografien hvilken indgang der bliver brugt.

TEATERSALEN
I teatersalen er der for det meste 145 pladser. Fra alle rækker ser man godt, da opbygningen er stejl og man derfor ikke skygger for hinandens udsyn.

TRANSPORT OG PARKERING
Bus 1A, 5C og 350S stopper på Nørrebrogade lige udenfor teatret. Det stykke af Nørrebrogade hvor GROB ligger er spærret for biler. Det er yderst vanskeligt at finde p-pladser omkring teatret. Vi anbefaler, at man ankommer i MEGET god tid og parkerer ved Stengade/Baggesensgade, i andre sidegader til Nørrebrogade, P-huset på Åboulevarden, eller P-kælderen ved Israels Plads og går hen til teatret derfra (ca. 20 min. gang). Nærmeste S-togs-/Metrostation er Nørreport og det tager ca. 20 min. at gå derfra til Grob.

Det er nemt at cykle til teatret, og du kan parkere din cykel lige udenfor.

Næste forestillinger på GROB