+1

OBS: På grund af sygdom er vi nødsaget til at aflyse forestillingerne:
Torsdag d. 29. oktober kl. 10
Fredag  d. 30. oktober kl. 10 

I »+1« møder vi en ung pige, som kæmper med en altopslugende ensomhed. Efter at have fået en invitation til klassens afgangsfest beslutter hun sig for at finde vej ind i det fællesskab, hun oplever at stå udenfor. Hvor svært kan det være? Deltager. Deltager ikke. Deltager måske.

På de sociale medier er eksponeringen af ens sociale liv eller manglen på samme stor. Man konfronteres konstant med de andres smilende fotos og vidunderlige liv, og selvom iscenesættelsen er gennemskuelig, kan ensomheden føles overvældende.

Med »+1« ønsker MÆRKVÆRK at give de unge en gribende historie, der viser vigtigheden af reelle og fortrolige relationer, hvor man kan dele sin hverdag og tanker og spejle sig i andres.

For unge fra 14 år og op

———–

Forlæng teateroplevelsen med samtale om ensomhed med Ventilen

Onsdag 21. & 28. oktober efter forestillingen kl. 19

5-10% af alle unge i Danmark føler sig ofte eller altid ensomme. Der sidder altså i gennemsnit 1-2 i hver skoleklasse, der er ramt af ensomhed. Men hvad er ensomhed egentlig, og hvad kan vi gøre for at forebygge og afhjælpe den – hos os selv og andre? På baggrund af Ventilens erfaringer med at hjælpe unge, der føler sig ensomme, og undervise i at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge lægger Karen Lerstrup Pedersen fra Ventilen op til samtale om emnet.

Ventilen er en frivillig social ungdomsorganisation, der arbejder med ensomhed blandt unge.

Undlad venligst at booke gruppebilletter til forestillingen disse aftener, hvis I ikke har mulighed for at deltage i debatten.

GRATIS

Med:
Anne Gry Henningsen

Manuskript: Line Mørkeby
Iscenesættelse: Leiv Arne Kjøllmoen
Scenografi og lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Gæstespil af: Teater MÆRKVÆRK

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.