A SEAT AT THE TABLE 15/5

Kritikløs omsorg & omsorgsfuld kritik

Er der forskel på de venskaber du har i dine 20’ere, i dine 30’ere og i dine 40’ere? Hvilke forventninger har vi til hinanden, til vores venner og hvordan slår man egentligt op med en ven? Er vi for hurtige til at give slip på vores venskaber, burde vi kæmpe hårdere og er der plads til uforbeholden ærlighed i venskaberne?

Om Lucia Odoom:
Lucia Odoom er journalist, forfatter og poet. Hun har arbejdet som musikjournalist, radiovært samt som tilrettelægger i DR. Hun er skribent og podcastvært på Politikens Poptillæg på dagbladet Politiken. I dag er hun på barsel og udgivet den mest nærværende langdigt om popkulturens indvirken, små hverdagsobservationer og en opslugende sorg i sin digtsamling: Sange Fra Andre Rum

Om A Seat At The Table:Naima Yasin & Ingrid Baraka står bag podcasten A Seat At The Table, som de har været i gang med siden sommeren 2017. For at give endnu flere mennesker en plads ved bordet, har de skabt et rum, hvor de inviterer gæster ind, så de sammen kan lære, lytte og udfordre hinanden på nogle af de emner, som optager dem som sorte kvinder i Danmark.

Vi glæder os til at se jer!

 

Flere forestillinger på GROB