Afdelingen for mindre planter

"Varm hverdagskomedie"

"Det er underholdende, det er tankevækkende, det er på alle måder teater til tiden"

Vi er på Lunds planteskole, som Gunnar Lund overtog efter sine forældre for mange år siden. Dengang var gartneriet bogstavelig talt en frodig virksomhed med et bredt sortiment af blomster, buske og træer.

Nu er det kun i ”Afdelingen for mindre planter”, at der stadig er aktivitet. Og det er her, at virksomhedens to eneste ansatte Lis og Dorthe er beskæftiget med at sætte stiklinger i potte. Dag efter dag.
Kvinderne er glade for Lunds Planteskole. Her føler de sig hjemme. Det er her, de hører til, og de nyder arbejdslivet i en afslappet atmosfære af travlhed, tryghed og rutine. Men gartneribranchen er i krise. Lund må tage konsekvensen. Afdelingen skal beskæres med 50%. En af hverdagsheltinderne må forlade virksomheden…

Foruroligende spørgsmål om identitet og selvransagelse pibler frem af trioens mentale bunddække. Hvem er du? Hvem er jeg? Hvem er vi?

AFDELINGEN FOR MINDRE PLANTER er en humoristisk og underfundig forestilling, om de mure vi bygger omkring os, om angsten for forandringer og om de nedgroede vaner, der nødvendigvis må luges ud i, før noget nyt kan spire frem.

Spiller også på Team Teatret i Herning 27.2.-21.3 og på Teatret Svalegangen i Aarhus 25.3.-5.4.

Med:
Henrik Prip
Stine Schröder Jensen

Marie Mondrup

Iscenesættelse: Hans Rønne
Ide, manuskript og bearbejdelse: Hans Rønne, Henrik Prip, Stine Schröder Jensen & Marie Mondrup
Scenografi: Gitte Baastrup
Lysdesign: Kisser Rosenquist
Gæstespil af: >>Teatret<< & TeamTeatret

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.