AmeriDansk - politisk pop-up satire på teater Grob.

AmeriDansk

Satiren AmeriDansk er tilbage!

Så længe Trump er ved magten, så længe vil AmeriDansk poppe up!

På gentagne opfordringer er DRAMAFRONTEN tilbage på Grob med den politiske pop-up satire om Trump, danskhed og identitet.

AmeriDansk vises frisk fra efter ultrakort prøvetid, og med manuskriptet i hånden.

Denne gang byder vi varmt velkommen til skuespiller Jesper Hyldegaard, der overtager rollen som den lettere deprimerede danske mentor Jens – en rolle, der i sidste sæson blev spillet af Ole Boisen.

I AmeriDansk følger vi en amerikansk kvinde, der efter valget af Trump hellere vil være dansk end amerikansk. Vi følger hende på hendes bumpy road til dansk statsborgerskab. Som mentor får kvinden tildelt en vaskeægte dansker med lavt selvværd og vinterdepression, der ikke rigtig forstår hendes hede ønske om at blive dansk.

Sammen skal de forsøge at få hende helskindet gennem skærsilden af Støjberg-stramninger og skrevne og så vel som uskrevne regler…

AmeriDansk er en iscenesat læsning af nyskrevne politisk-satiriske tekster. Teksterne er skrevet af ikke mindre end 6 dramatikere, der sammen med 2 skuespillere vil give deres (satiriske) bud på hvad dansk identitet er, og om den har en chance for at overleve i en verden efter Trump.

Med:
Tina Gylling Mortensen og Jesper Hyldegaard

Dramatikere:
Andreas Garfield, Claus Flygare, Ann Mariager, Hans Kragh-Jacobsen, Rhea Leman og Jens Kløft

Instruktør:
Rhea Leman

AmeriDansk er et gæstespil af Dramafronten

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.