Cook Book
Smagen af Blågårdsgade
COOK BOOK er en scenekunstnerisk jordomrejse, der udforsker mad, identitet og fællesskab på de 522 meter, som udgør Blågårdsgade på Nørrebro i København.
Det er et portræt af et lokalt fællesskab og en spejling af den verden, vi lever i: En mangfoldig verden, hvor vi alle lever forskellige liv – side om side. Hvordan identificerer vi os med hinanden gennem de fællesskaber, der er? Hvilke ingredienser er de formet af?
Netop ingredienser er udgangspunktet for Cook Book, når en ny skuespiller hver aften ankommer til teatret for at lave mad til publikum. Uden forberedelse får skuespilleren manuskriptet på scenen i form af en kogebog. Men noget i opskriften mangler og straks går den vilde skattejagt! Cook Book blander teatermagi, film og leg så vi sammen opdager hvordan verden og de fællesskaber den består af, er fyldt med nuancer, som vi ikke kendte til.
Bon appetit!
Spilleplan (ret til ændringer forbeholdes) |
25. maj kl. 20 – Mathias Rahbæk |
26. maj kl. 20 – Christine Gjerulff |
27. maj kl. 20 – Marie Bach Hansen |
28. maj – kl. 20 – Emma Sehested Høeg |
30. maj kl. 20 – Asbjørn Krogh Nissen |
31. maj kl. 20 – Arian Kashef |
1. juni kl. 20 – Bodil Jørgensen |
2. juni kl. 20 – Frank Thiel |
3. juni kl. 20 – Özlem Saglanmak |
4. juni kl. 20 – Josephine Park |
MANUSKRIPT Nassim Soleimanpour & Jesper Pedersen INSTRUKTION Henrik Grimbäck SCENOGRAFI Sir Grand Lear VIDEOPRODUKTION Troelz Schmidt LYS- & VIDEOTEKNIK Jim Falk LYDDESIGN Laurits Jongejan SAMPRODUKTION med Pacemaker
Produceret med tilskud fra Statens Kunstfond, Goethe Instituttet, Nordea-fonden, Dansk Skuespillerforbund & Nørrebro Lokaludvalg.
TUSIND TAK TIL ALLE STATISTER!
Tak til: Harbo Bar, Hellig Kors Kirke, Goldschmidt Akademi & Sofie Ballan