PR-foto af BIRK THOMASSEN
PR-foto af BIRK THOMASSEN

DEN ANDEN ARABISKE KVINDE

Der findes en arabisk kvinde som ikke bliver omtalt i medierne, og som ikke bliver portrætteret i film, tv og teater. Den selvtænkende, den seksuelt frigjorte, den kunstneriske, den entreprenante og den demokratiske – den ikke-undertrykte. Hvor er hun?

Den anden arabiske kvinde kæmper med en uønsket identitet. Uanset hvor hun vender sig, kan hun opleve ikke at blive mødt som et individ, men som en anonym repræsentant for en kultur og en religion. Hun har brug for at fortælle et andet narrativ. Men hvilket? Ord for ord afkræfter hun vores fordomme om det arabiske menneske, og skaber foran os et vidnesbyrd af et nyt selvportræt. Den anden arabiske kvinde er kommet for at blive.

En rørende og hudløst ærlig forestilling om female empowerment skabt af et stærkt kunstnerisk hold bestående udelukkende af kvinder. Iscenesat af debuterende instruktør Özlem Saglanmak, der vandt en Reumert Særpris for kæmpesuccesen HÅR PÅ DEN.

Produceret med tilskud fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og Københavns Kommune.

Billetpriser 45 kr. – 220 kr.
Velegnet til gymnasiale uddannelser

Med: Hanin Georgis Idé & manuskript: Hanin Georgis Instruktion: Özlem Saglanmak Scenografi: Mai Katsume Lysdesign: Mathilde Hyttel Lyddesign: Nanna-Karina Schleimann Koreografisk konsulent: Ida Frost Manuskriptkonsulent: Anna Skov Instruktørkonsulent: Sargun Oshana 

Flere forestillinger på GROB