DENISOVA 11 PANELDEBAT

Kom til paneldebat med musiker, forfatter og entreprenør Karen Mukupa, forsker og professor v. RUC Rikke Andreassen og dramatiker, teaterdirektør m.m. Joan Rang Christensen på Teater Grob.

Inklusion og ligebehandling af kvinder handler ikke kun om krænkelser og me too sager, men også om adgang til job, midler, magt og platforme. Og så handler det om kunsten. Hvem bestemmer, hvad det er legitimt at lave kunst om? Hvilke historier og stemmer går vi glip af, når vi ikke tænker diversitet og repræsentation ind i de skabende positioner? Og hvad kan vi gøre for at skabe ligestilling i kunsten?

Vi taler om udfordringerne med udgangspunkt i scenekunst- og musikbranchen, når vi inviterer til paneldebat, før aftenens forestilling Denisova 11, hvor holdet på scenen består af 100% kvinder og bag scenen af 90% kvinder.

Aftenens program:
kl. 18 Teatret og baren åbner
kl. 19-19.45: Paneldebat med Karen Mukupa, Rikke Andreassen og Joan Rang Christensen
Kl. 20: Forestillingen starter – Denisova 11

Arrangementet er gratis for folk med billet til aftenens forestilling. Du finder billetter her: https://www.grob.dk/forestilling/denisova-11-3/

OBS: Hvis du har billet til en anden aften, men gerne vil komme og høre talken, er du velkommen til at skrive dig op til en plads på nedenstående link.

Flere forestillinger på GROB