Stine Schröder Jensen, Morten Burian, Petrine Agger, Finn Nielsen
Foto: Christian Geisnæs

En Engel Gennem Stuen

"En genkendelig og ætsende morsom lille komedie om familien og hverdagen."

"En skæg lille forestilling med sikkert forsvarede og udleverede figurer"

Der er ingen steder som i familien, hvor man kan føle sig overset, misforstået, skamfuld, skyldig, holdt ude eller nede – men også elsket. I alle familier findes fortællinger, der fastholder det enkelte familiemedlem i bestemte roller. Kan man overhovedet være sig selv i en familie? Kan man bryde den rolle man har fået tildelt, og give kærligheden plads?

I En Engel Gennem Stuen træder ganske almindelige mennesker helt skævt i deres ellers almindelige liv. Forestillingen, der er improviseret frem i et tæt samarbejde mellem instruktør og skuespillere, er en slags feel-bad komedie, der lader publikum være vidne til komiske hverdagsscenarier der gør ondt i hjertet.

Forestillingen skildrer den skrøbelige sociale orden, som hersker mennesker imellem: En orden, som så let kan bringes ud af balance, med mindre en engel måske en heldig dag går gennem stuen og et øjeblik slipper os fri af fastlåste mønstre, ufrivillige roller og glemte tabuer, så vi vågner op og ser hinanden, som dem vi egentlig er.

Med:
Finn Nielsen
Stine Schröder Jensen
Morten Burian
Petrine Agger

Instruktion: Moqi Simon Trolin
Manuskript: Holdet
Idé: Petrine Agger & Stine Schröder Jensen
Scenografi & lysdesign: Kisser Rosenquist
Lyddesign: Janus Jensen

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.