FAHADS FORSAMLINGSHUS 6/10

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker forsamlingshuset ind på Teater Grob, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus er et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så kom til friskbrygget søndagskaffe på dit yndlingsteater, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

 – om at være far, date og dyrke sin krop

Mens #metoo har blotlagt et ocean af seksuelle krænkelser, engagerer flere og flere mænd sig i familielivet på lige fod med kvinder. Samtidig med at mænds privilegier i toppen af samfundet står for skud, fylder mænd mest i statistikkerne, når det gælder sygdom, udsathed og kriminalitet.

Men hvad er der egentlig på spil i debatten om at være mand i det 21. århundrede? De snævre rammer for, hvordan man er en »rigtig mand«, er i opløsning, og i dag må vi snarere tale om maskuliniteter i flertal. Det åbner nye muligheder for, hvordan man kan være mand, men sætter samtidig de klassiske mandeidealer under pres og udskammer dermed andre.

Fahads Forsamlingshus stiller denne eftermiddag skarpt på, hvad det vil sige at være far, date og dyrke sin krop i en tid med nye spilleregler. Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Er du årskortholder, så book din plads her

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Vært:
Fahad Saeed

Foreløbige talere:

Svend Aage Madsen, psykolog, ph.d. og klinisk specialist
Christian Groes, antropolog, ph.d. og lektor ved Kultur- og sprogmødestudier, RUC
Anders Haahr Rasmussen, journalist, forfatter og tenniskommentator
Aydin Soei, sociolog og forfatter
M. fl.

Arrangør:
FOF København

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.