Fahads Forsamlingshus 4/10

»Brune fædre har Danmarks dårligste brand.« Sådan siger Asim Umer Latif, chef for foreningen »Baba – fordi far er vigtig«.

Men i dag tager en generation af fædre i efterkommer-generationen bladet fra munden. I Aydin Soeis nyeste bog »Fædre« (2020) sigter seks kendte fædre med minoritetsetnisk baggrund efter at udskifte det autoritære faderideal med en nærværende far.

Sammen med Aydin Soei, Nagieb Khaja, Tarek Ziad Hussein, Niddal El-Jabri og Asim Umer Latif skal vi debattere opdragelse på tværs af generationer, hvad det vil sige at være far og søn, og hvilken arv og hvilke værdier vi ønsker at give videre til vores egne børn – og til det større fællesskab.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker forsamlingshuset ind på Teater Grob, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus er et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så kom til friskbrygget søndagskaffe på dit yndlingsteater, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Er du årskortholder? Så book din gratis plads lige her.

Vært:
Fahad Saeed

Gæster:
Aydin Soei er sociolog og forfatter og har netop udgivet bogen »Fædre – fortællinger om at blive til som far« (2020). Talerne til debatten har alle bidraget med fortællinger til bogen.

Nagieb Khaja er journalist, dokumentarfilminstruktør og forfatter

Tarek Ziad Hussein er jurist, debattør og forfatter

Niddal El-Jabri er direktør i Mino Danmark

Asim Latif, chef for foreningen »Baba – fordi far er vigtig«

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.