[Aflyst] Fahads Forsamlingshus 15/3

Teatret som forum for debat

Hvis du er gammel nok til at huske Højlunds Forsamlingshus fra 1990’erne, så kender du også forsamlingshuskonceptet som det oprindelige debatkoncept. Nu rykker vi forsamlingshuset til Teater Grob på Nørrebro, hvor vores vært Fahad Saeed vil være garant for en mangfoldig debat.

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Eksperterne sidder ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser. Dette er essensen i forsamlingshusidéen.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus et søndagskoncept, hvor du efter din brunch kan mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så tag fat om søndagskaffen, sæt dig godt til rette og fordyb dig i forsamlingshusets tema.

Er du årskortholder, så book din plads her

Om debatten

Søger du i Google, eller søger Google i dig? Vores digitale adfærd er blevet en vare, og når vi får viden fra Google, får Google viden om os. Men er det overhovedet et problem? Hvor skal vi placere os mellem jubel og skepsis?

Denne eftermiddag har Fahads Forsamlingshus inviteret en række eksperter til at diskutere, hvordan vi udnytter digitaliseringens mange muligheder uden at undergrave grundlæggende rettigheder. Hvordan vi regulerer tech-giganters adfærd. Og hvilke digitale trends der kommer til at ændre vores hverdag i fremtiden.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Om Fahad Saeed

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah. Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.

Vært:
Fahad Saeed

Talerne:
Mads Vestergaard, ph.d.-stipendiat og forfatter. Har bl.a. skrevet bogen »Digital totalitarisme« (2019)
Lone Juul Dransfeldt Christensen, certificeret etisk hacker og sikkerhedsarkitekt hos B&O
Peter Kofod, it-aktivist og medstifter af Veron (Whistleblowerorganisationen i Danmark)
Denis Rivin, futurist, kunsthistoriker, iværksætter af #ActualNews. Har bl.a. skrevet børnebogen »Folkes Fremtidsrejser«, verdens første børnebog om teknologisk arbejdsløshed.

Arrangør:
FOF København

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.