i hendes kys kan jeg smage revolutionen

I hendes kys – kan jeg smage revolutionen

Anna Malzer er en kvindelig instruktør i 20’erne og Aleksa Okanovic er en mandlig dramatiker i 40’erne. Sammen har de udviklet en tekst om seksuelle overgreb. 

I HENDES KYS – KAN JEG SMAGE REVOLUTIONEN består af en række scener som handler om kønskonventioner, magtstrukturer, sprog og familieliv. 

Teksten er fiktion, men bærer præg af et yderst virkeligt møde imellem mand og kvinde, et møde imellem over- og underklasse, et møde imellem behovet for grundlæggende forandringer i magtrelationen mellem kønnene NU og behovet for samtidig at tvivle på HVORDAN. 

I HENDES KYS – KAN JEG SMAGE REVOLUTIONEN Læses for publikum af 21 skuespillere – både mænd og kvinder. Efterfølgende vil de 21 skuespillere – som privatpersoner – forholde sig kritisk til teksten i en modereret debat. 

Og du er inviteret med som publikum!

Tidspunkt: Søndag den 11. februar kl. 16.00 på Teater Grob. Varighed 2. timer.

Læsningen er desværre allerede udsolgt. Du er velkommen til at møde op i døren på dagen og prøve lykken.

Udviklet af:
Aleksa Okanovic og Anna Malzer

Medvirkende:
Fanny Bernth, 
Sara Hjort Ditlevsen, Malik Grosos, Nannan Chen, Emil Prenter, Rikke Westi, Emma Silja Nanna Finding, Gina Marchwinski, Karla Rasmussen, Anna Sofie Fredslund, Lise Kamp Dahlerup, Anna-Sofie Fredslund, Miri Ann Bushel, Emma Høgh, Rene Wormark, Anton HjejleKristian Grumme, Maria Corden, Sara Traore, Iris Thomsen, Mette Klarkstein, Kristine Lauritzen, Albert Ankerstjerne, Mette Gregersen.

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.