Foto: Miklos Szabo

Hjem kære hjem

Vandt Årets Reumert 2007 for Årets Mandlige Birolle (Frank Thiel) og Årets Talent (Dramatiker Andreas Garfield) og var Reumertnomineret for Årets Forestilling og Årets Mandlige Hovedrolle (Thomas Levin)

> Thomas Levin er nomineret til Teaterpokalen 2007 for sin hovedrolle i Hjem Kære Hjem

Om HJEM KÆRE HJEM
En ung dansk soldat, hjemvendt fra Irak, er blevet inviteret til middag hos sin bedste ven og vennens kæreste. I løbet af aftenen konfronteres kæresteparret med et menneske, der har fået en ganske anden opfattelse af livet, end den de selv kender til og praktiserer. Det bliver en skæbnesvanger aften for dem alle tre, hvor relationer, værdier og principper bliver sat på en voldsom prøve. Teater Grob fortæller i dette psykologiske drama en historie om krigens brutalitet sat overfor en privilegeret dagligdag.

Manuskriptet
HJEM KÆRE HJEM er baseret på research og interviews af hjemvendte soldater og instrueres af Per Scheel-Krüger, som får sin debut som instruktør. Manuskriptet er skrevet af Andreas Garfield, som bliver færdig på Dramatikeruddannelsen i 2007. Manuskriptet opdateres til repremieren så det matcher den aktuelle politiske situation.

Med:
Frank Thiel
Christine Albeck Børge
Thomas Levin

Idé: Teater Grob
Manuskript: Andreas Garfield
Iscenesættelse: Per Scheel-Krüger
Scenografi: Edward Pierce

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.