Hjem kære hjem

"Bedre kan det simpelthen ikke gøres!"

"Helt formidabelt godt teater. "

´"Den karismatiske Thomas Levin løfter Grob-forestillingen om den følelsessmadrede Irak-soldat. Selvlysende af angst... Se forestillingen!"

" Det er den rene formørkede livsstilskomedie, når Teater Grob på suveræn vis installerer et stk. hjemvendt soldat fra Irakkrigen midt i det hvide samtalekøkken"

En ung dansk soldat, hjemvendt fra Irak, er blevet inviteret til middag hos sin bedste ven og vennens kæreste. I løbet af aftenen konfronteres kæresteparret med et menneske, der har fået en ganske anden opfattelse af livet, end den de selv kender til og praktiserer. Det bliver en skæbnesvanger aften for dem alle tre, hvor relationer, værdier og principper bliver sat på en voldsom prøve. Teater Grob fortæller i dette psykologiske drama en historie om krigens brutalitet sat overfor en privilegeret dagligdag. 

HJEM KÆRE HJEM er baseret på research og interviews af hjemvendte soldater og instrueres af Per Scheel-Krüger, som får sin debut som instruktør. Manuskriptet er skrevet af Andreas Garfield, som bliver færdig på Dramatikeruddannelsen i 2007.

Med:
Thomas Levin
Frank Thiel
Christine Albeck Børge

Manuskript: Andreas Garfield
Instruktør:
Per Scheel-Krüger
Scenografi:
Edward Lloyd Pierce
Lysdesign: Antonio Rodrigues-Andersen
Lyd: Jes Theede
Producent:
Maja Ries

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.