HOLBERG GOES BLACK

DU KAN SIKRE DIG EN BILLET TIL ÅRETS
BLACK TO NORMAL EVENT ALLEREDE NU
MERE INFO FØLGER

Vi søger skrivetalenter til Black to Normals 𝗛𝗼𝗹𝗯𝗲𝗿𝗴 𝗚𝗼𝗲𝘀 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸

Skriv din egen komedie, når du sammen med os undersøger komikken som genre og redskab til at tale om svære emner i dagens Danmark. Som skrivetalent indgår du i vores Writer’s Lab, et 3 måneders skriveforløb med coaching og sparring i perioden august – oktober 2022.

Black to Normal tilbyder et udviklingsforløb i skrivekunst af højeste kvalitet for afro-danskere samt people of color. Derfor håber vi du vil søge denne enestående mulighed og give krop og stemme til din dramatiske tekst på scenen, når vi til november indtager Teater Grob i København. De eneste krav er, at du har lyst til at skrive en komisk tekst, deltage i inspirationsworkshoppen og mødes til coaching og sparring én gang om ugen.

Send os en kort beskrivelse af dig selv (300 anslag/max én side) med billede og et en dramatisk/poetisk/komisk tekst du har skrevet (max 6 sider) til: mnokouda@gmail.com (kunstnerisk leder Marie Lydie)

Ansøgningsfristen er d. 30. maj 2022 kl. 23.59.

Holberg Goes Black er performative readings af din dramatiske tekst i samspil med den tværfaglige performancekunstner Sall Lam Toro. Det sker på Teater Grob den 25. og 26. november 2022.

Se mini-dokumentaren om Black to Normals event i 2021 herunder.

Flere forestillinger på GROB