Kannibalen

Ny dansk dramatik om et makabert kærlighedsforhold inspireret af virkelige hændelser

Anbefales fra 18 år.

Bemærk! En stor del af forestillingen foregår i mørke.

Samproduktion med Det Kongelige Teater.

– – –

Den 41-årige Armin Meiwes er kannibal. Natten til den 10. marts 2001 dræbte og parterede han computerspecialisten Bernd-Jürgen Brandes. Herefter puttede han omkring 30 kilo menneskekød i plastikposer, som han lagde i fryseren til senere brug. 

A: Det er mig, der er kannibalen…

B: …og jeg er de 30 kilo menneskekød. Plus lidt.

Armin Meiwes er på papiret et normalt menneske. Han passer naboens børn, går på arbejde … men han fantaserer også om at spise et andet menneske. Armin forelsker sig i Bernd-Jürgen, da de mødes i et chatforum for kannibaler på nettet. De har gennem flere år søgt efter et menneske, der kunne forløse deres inderste ønske, og nu har de fundet hinanden. Bernd-Jürgen vil gerne spises af Armin.

Hvad stiller vi op med den slags mennesker – Armin Meiwes og hans slags? For de findes, freaksene, kannibalerne. Hvad stiller man op med noget så bestialsk? Hvilken dom skal der fældes over dem? Og kan man overhovedet give samtykke til at blive spist levende? De makabre spørgsmål stiller det spritnye stykke Kannibalen, som forsøger at sætte sig ind i to mænds skæbnesvangre handlinger og lyster. 

Forestillingen er en samproduktion mellem Teater Grob og Det Kongelige Teaters dramatikerlaboratorium KGL Dansk støttet af Bikubenfonden.

Med: Morten Burian Patrick Baurichter Manuskript: Johannes Lilleøre Iscenesættelse: Sargun Oshana Lyddesign: Jes Theede Fotograf: Camilla Winther Instruktørassistent: Anne Bjørg Kloster 

Flere forestillinger på GROB