Knockout!

En forestilling af folkene bag den Reumert-nominerede og prisvindende EUROPAMESTEREN. Netop kåret til Årets Bedste Børne-/ungdomsteaterforestilling af Danmarks Teaterforeninger 2009.

KNOCKOUT! er produceret af Teater O i samarbejde med Nørregaards Teater og er et gæstespil på Teater Grob.

To tårne der styrter – en krig – et skud – et tab – et menneskeliv, mærket for altid. Den første kamp – den endelige kamp! Og hvem er Muhammed Ali?

Lasse har mistet sin bror, der, som soldat, er blevet dræbt i Afghanistan.
Hvem har skylden og hvad stiller man op med afmagten og hadet mod de andre? Barndommens uskyld er væk og virkeligheden gør ondt. Lasses fristed er bokseklubben, hvor mødet med den erfarne boksetræner Maier, åbner op for sorgen, vreden og hadet, men også for tro og tilgivelse. For træneren bliver mødet med Lasse til gengæld det slag, der skal til for at han kan stå ansigt til ansigt med sin største frygt – fortiden!

Med Eminen på lydsiden, Muhammed Ali på billedsiden og fintfølende portrætter af teenagedrenge i en brydningstid, præget af vold og krig, sætter skuespillerne og manuskriptforfatterne Lars Dammark og Anders Valentinus Dam sammen med instruktør Per Scheel-Krüger de store emner på dagsordenen med lige dele humor og stof til eftertanke. Knockout! inviterer publikum med i bokseringen til en actionfyldt, skarpt klippet og livsbekræftende forestilling om fortabte drenge og slidte mænd.

Af og med:
Lars Dammark
Anders Valentinus Dam

iscenesættelse: Per Scheel-Krüger

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.