MADness

"Det flotte er, at vi ikke får kastet færdige meninger i hovedet men med fokus på tabuer, fordomme og idealisme bliver bragt til at reflektere over madspild, fattigdom, familiefølelser og samfundssvineri."

”Især var jeg vild med pointen om at det er os som samfund, som mennesker, der værdisætter ting, -er det affald eller er det mad?”

”MADness er blevet en interessant hybrid mellem en teaterforestilling og en praktisk manual for skraldere.”

Historien er en kvindes oplevelse af et økonomisk fald og hendes ”rejse” ind i skraldernes verden – en verden fuld af skraldevogne og fantastisk mad. Det er historien om hendes forhold til teenagesønnen og hendes forhold til den dejlige mand, hun møder ved containeren.

MADness er en rørende menneskelig fortælling fuld af vilde passager og personager med vores indre “skrald” ift. verden, sex, mad og fattigdom.

Forestillingen er dynamisk, følsom, monteret, fysisk komponeret og med nyskrevet dramatik, elektronisk musik og hård rock.


Historien bag forestillingen

I mere end to år har instruktør Hanne Trap Friis fulgt en kvinde fra det aarhusianske skraldemiljø, og været med kvinden på de natlige “togter”. Hanne Trap Friis har fået et indblik i den verden, der eksisterer i mørket ved skraldecontainerne. En verden med tonsvis af god mad, tabuer, idealisme, madspild, fattigdom, generøsitet og fantastiske menneskelige møder omkring “skraldetønden”. En verden der skal fortælles om!

MADness er bygget på kvindens beretning, og viser en side af Danmark, som står i kontrast til vores hæsblæsende, overskudsagtige og konsumorienterede samfund. MADness åbner op for en for endnu ukendt verden, forestillingen varmer, overrasker, provokerer og forbløffer og inviterer dig ind til et MAD-univers fyldt med usminkede sandheder og fordomme.

Med:
Anne Voigt Christiansen
Olaf Højgaard

Instruktion og koncept: Hanne Trap Friis
Manuskript: Kasper Hoff
Lyddesign: Thomas Wernberg
Lysdesign: Morten Ladefoged
Produktionsledelse: 1:1 Produktion
Producent: Teater freezeProductions
Co-producent: Teater Katapult

MADness er støttet af Statens Kunstfond, Bikuben Fonden, 3F Medie- og Kultur Fond og Århus Kommune.

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.