Warszawa

Vi er på det eksklusive Hotel Bristol i Warszawas gamle bydel. De to venner Johannes og David venter på Rune, som er forsinket med et fly fra Kairo.

David er lige blevet gift og Johannes har hurtigt måttet stable en polterabend på benene – og hvad er mere oplagt end at tage tilbage til den by, som drengene besøgte på en interrailtur efter 9. klasse?

Turen bliver dog lettere forstyrret af en mærkelig film, som bliver optaget uden for hotellet. Hvad laver filmens cokeafhængige stjerne Mark pludselig på værelset? Og Louise Madsen, som Johannes kyssede med i 1.G? Hvad laver hun nu her? Hvorfor findes værelse 513 ikke? Hvad er det med Chopins Nocturner? Hvor bliver Rune af? Og hvorfor var det egentlig, at David så pludseligt ville giftes?

Warszawa er en eksistentiel tidsrøver om venskab, nostalgi, om livets uforudsigelighed og om hvad vi egentlig stiller op, hvis timing virkelig er everything?

Warszawa er 2. del af projektet DET 6. KONTINENT – en ydre og indre jordomrejse om identitet i en global verden. Over 3 sæsoner opfører GROB 6 nyskrevne og forbundne forestillinger. Læs mere her

Du kan nu selv udforske Det 6. Kontinent og læse mere til Warszawa på d6k.dk. Klik på ikonet til højre.

OBS! Dele af forestillingen vil foregå på engelsk

Bikubenfonden er samarbejdspartner på DET 6. KONTINENT og støtter projektet med 2,4 mio. over tre år.

Med:
Jens Sætter-Lassen
Cyron Melville, 
Mia Lerdam
Malte Joe Frid-Nielsen

Manuskript: Thomas Levin
Iscenesættelse: Per Scheel-Krüger
Scenografi: MAAM – Marianne Nilsson & Anne Mette Drivsholm
Lysdesign: Egil Barclay Høgenni Hansen
Lyddesign: Emil Assing Høyer

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.