PROLOG – TEATERHOLD PÅ GROB i EFTERÅRET 2019

Ansøgningsguide

Dit navn:

Alder:

Mail:

Telefon:

Indsæt et foto af dig selv her:

Kan du deltage alle øve-datoer og er du indstillet på et intensivt forløb, som kræver at du møder til tiden hver gang? (se beskrivelsen øve plan for præcise datoer og tider):

Har du tid til at øve/ forberede dig mellem øve-gange og er du indstillet på at tage initiativ til at mødes med andre på holdet udover de planlagte øve-gange?:

Har du erfaring med metoden ”devising” og det, at skabe en forestilling fra bunden ud fra et tema? Hvis ja hvilket tema og beskriv kort din oplevelse af processen? Hvis nej, hvilke teatergenrer har du erfaring med/ holder du af? (Musical, klassisk, fysisk teater, andre?):

Har du nogle elementer du håber kommer med i forestillingen (sang, dans, musik osv/ beskriv gerne så konkret som muligt):

Har du andre forudsætninger end det skuespiltekniske for at deltage på holdet (spiller du på et instrument/ kan du synge/ danse/ skrive/ filme/ tage fotos/ male/ dj’e, andet?):

Beskriv kort dine forventninger til at blive en del af teaterholdet:

Betaling; Det koster 5.900kr for hele forløbet.
Beløbet skal betales inden 1.8 hvis du bliver optaget på holdet. Ønsker du at betale i rater inden 1.8 skal du skrive det nedenfor. Dog skal du som minimum betale 2.900 kr. for at bekræfte din plads på holdet. Der er ingen fortrydelsesret og deltagerbetalingen tilbagebetales ikke. 

Næste forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.