Denisova 11

DENISOVA 11 stiller skarpt på menneskeheden som én art, én race. Hvem er vi, hvad er vi gjort af, og hvordan håndterer vi tidens kriser?

Vi er i fremtidens Danmark, hvor klimakrisen har fået vidtrækkende konsekvenser. Elvira forsker i evolutionshistorie, da en forhistorisk denisova-pige kalder på hende fra det hinsides, og hun kastes ud på en eventyrlig rejse gennem flere verdener for at finde ud af, om vi kan ændre vores levevis, eller om en afvikling af homo sapiens er det bedste håb for klodens fremtid.

I rammerne af gys, thriller, eventyr og komedie – i et slags drømmespil på syre – skaber forestillingen rum for refleksion om det menneskelige fællesskab. Mennesket nedstammer fra den samme art, men vi lever i – og er medskaber af – ulighed. Stykket er baseret på ny evolutionsforskning, som har tvunget videnskaben til at revurdere vores udviklingshistorie.

Kom i øvrigt med til vores DENISOVA 11-events her:
NÅR FORSKNING BLIVER TIL KUNST: find info her
KVINDER I KUNSTEN: find info her

Medvirkende: Laura Bro, Laura Allen Müller, Malene Melsen, Josephine Raahauge
Manuskript: Joan Rang Christensen Instruktion: Madeleine Røn Juul Scenografi: Gøje Rostrup Lys- og videodesign: Flora Brandt Komponist og lyddesigner: Ingvild Skandsen Fotograf: Thomas Petri & Martin Høyer Poulsen Trailer: Thomas Hyttel Co-produktion mellem Johns Teater & Teater Grob

Produceret med tilskud fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, William Demant Fonden,
Beckett Fonden, Ernst B Sund Fonden, Dansk Skuespiller Forbund, Danske Dramatikere, Danske Sceneinstruktører,
Københavns Kommune og Knud Højgaards Fond

Flere forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.