OPEN CALL – CASTING-WORKSHOP: GROW SØGER SKUESPILLERE TIL EFTERÅRETS PROJEKT E20

Er du up-coming skuespiller? Har du lyst til at arbejde med ny spirende dramatik og kan du stå på Teater Grobs scene i uge 43 – så er det måske dig vi leder efter?

Grow er en udviklingsplatform for spirende dramatikere, der har til huse på Teater Grob. PT har de 7 dramatikere i Grow kastet sig over den skrivekollektive arbejdsproces over tematikken E20 – den europæiske motorvej, der strækker sig fra Rusland til Irland.

I den forbindelse søger vi 4-6 skuespillere, som har lyst til at indgå i en kollektiv skabelsesproces og som brænder for at forløse tekst på scenen. Hvis det er dig, så send en ansøgning til grow@grob.dk. med CV, billedgalleri – evt. showreel – og et par ord om dig selv og dit forhold til at arbejde med dramatisk tekst og den kollektive arbejdsproces.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 20. august kl. 12.00. På baggrund af ansøgningerne inviterer vi til en casting workshop den 30. august på Teater Grob. Programmet for workshoppen sendes ud med invitationen.

Opgaven er ulønnet, men der søges fondsmidler til at kunne give et mindre honorar i forbindelse med arbejdet.

PRAKTISK INFORMATION

Ansøgningsfrist: 20. august kl. 12.00 Casting-workshoppen vil foregå d. 30. august i tidsrummet 10-18 på Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 KBH N.

Prøveperioden starter i uge 39 og vil foregå på Teater Grob. Prøvetider vil primært komme til at ligge efter kl. 15 på hverdage. Premiere i uge 43 på Teater Grobs scene med i alt 5-7 opførelser. For spørgsmål – kontakt Mie Kanø på grow@grob.dk

ANSØGNINGENS INDHOLD

Ansøgningen skal sendes til producent Mie Kanø på grow@grob.dk. Din ansøgning skal indeholde: CV, billedgalleri – evt. showreel – og et par ord – max en side – om dig selv og dit forhold til dramatisk tekst og den kollektive arbejdsproces.

HVEM UDVÆLGER

Grows kreative producent Mie Kanø, instruktør Jesper Pedersen og dramaturg Anna Sønderup vil stå for udvælgelsen af ansøgninger og vil facilitere workshoppen.

E20 – uddybelse og holdsammensætning I Grow ønsker vi at mindske kløften mellem det spirende scenekunstmiljø og den etablerede teaterverden. Det gør vi blandt andet ved at blande kræfterne på de enkelte projekter. I E20 skaber Grow forestillingens manuskript ud fra kollektive skriveprocesser med støtte og vejledning fra dramatiker Anna Skov.

Med på iscenesættelsesteamet er instruktør Jesper Pedersen sammen med dramaturg Anna Sønderup og producent Mie Kanø. E20 er kulminationen på en kollektiv skriveproces, hvor Grows 7 dramatikere sammen har skabt et dramatisk værk med udgangspunkt i motorvejen E20, der strækker sig fra Rusland til Irland.

Langs denne rute vil vi opleve små og store fortællinger om landevejens lovløshed over for EU´s grænsepolitik, om motellets ensomhed og festlige roadtrips, om den elendige mad på samtlige landevejstankstationer og større eksistentielle spørgsmål om tilhørsforhold. E20 er dermed det konceptuelle omdrejningspunkt for både det nyskrevet manuskript og iscenesættelsen af dette. Igennem hele processen arbejder vi ud fra idéen om samskabelse, og det er vigtigt at du som skuespiller har mod på at udforske nye måder at afprøve den dramatiske tekst.

Holdet so far Grow: Ursula Raasted, Josephine Melgaard, Johanne Østervang, Kasper Bisgaard, Octavia Bormann, Nouha Albrecht, Zakiya Ajmi

Dramatiker konsulent og facilitator: Anna Skov

Iscenesættelsesteam: Jesper Pedersen, Mie Kanø, Anna Sønderup

Design-team: Amalie Westh, Mai Fredskild Katsume, Camilla Leth, Ursula Raasted

Næste forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.