OPEN CALL: UDVID UNIVERSET!

Teater Grob søger 10 unge i alderen 18 – 25 år til et advisory board, som skal indgå som sparrings– og rådgivergruppe på det tværeuropæiske teaterprojekt Extended Universe.

Extended Universe handler om utopi og magt, og undersøger hvordan scenekunsten kan skabe et frirum til publikum, hvor fantasien om alternative verdner kan udfolde sig. Extended Universe er teater for, med og af unge.

Extended Universe bliver skabt i samarbejde mellem 4 europæiske teatre fra hhv. London, Barcelona, Athen og København. Hvert teater har et advisory board, som indgå i dialog med hinanden og med den kunstner som teatret har udvalgt til at skabe en unik scenekunstnerisk oplevelse, ud fra tematikken og fælles workshops. De 4 værker vil være forbundet igennem transmediale forlængelser af de lokale scenerum.

Læs mere om Extended Universe her

Din rolle

Som medlem af advisory boardet skal du indgå i dialog med kunstnere om deres forestillinger og vil have en aktiv indflydelse på det endelige værk.

Kunstnerne skal bruge advisory boardet til dialog om tematik, indhold og research.

Du kommer til deltage i workshops og møder, debattere udvalgte emner og indgå i dialog med advisory board-medlemmer fra andre deltagerlande.

Scenekunstneriske erfaring er ikke nødvendig for at deltage.

Deltagelse er ulønnet.

Ansøgning

Send en halv side om dig selv og hvad du drømmer om for fremtiden og fuldend denne sætning: Hvis jeg kunne skabe en ny verden, så ville jeg starte med at…

Send din ansøgning til dramaturg Jesper Pedersen på  jesper@grob.dk inden 22. november.

Næste forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.