TAK, kære publikum! Det er jeres skyld, at det ikke er gået værre!

Det kunne være gået helt galt.

Den pludselige nedlukning af samfundet, og dermed også vores teater, kunne have haft voldsomme økonomiske konsekvenser for os. Jo vist, tre en halv aflysning med deraf følgende manglende indtægter kan naturligvis aflæses i regnskabet.

Men vi holder skindet på næsen, og det er simpelthen jeres fortjeneste, kære publikum. Over 95 pct. af jer har enten doneret jeres tilgodehavende, konverteret det til gavekort eller flyttet billetter til fremtidige forestillinger.

Det betyder kort fortalt, at vi på trods af corona-krisen hverken er konkurstruede eller har været ude i likviditetsproblemer. Vi kan også økonomisk håndtere at spille den kommende sæson, selvom om vi kun må være ca. halvt så mange i teatersalen end vi plejer.

En morgen lå der en hilsen på en sten

Dertil kommer alle de opmuntrende tilkendegivelser. Fx den malede sten der illustrerer dette indlæg. Den lå foran teatret en morgen. På bagsiden står der: »Hej med jer. Vi er mange der glæder os til i åbner igen. Knus os«

Tak til jer, anonyme stenmalere :)

Al jeres opbakning og generøsitet, kære publikum, har skabt ro for os på teatret i en udfordrende tid. Vi har ikke behøvet at tænke på overlevelse, men har i stedet kunnet se fremad. Fremad mod en ny sæson, fremad mod igen at kunne byde publikum velkommen.

Vi har som tidligere nævnt kunne producere ELUSIA bag lukkede døre, så den kan møde publikum i sæson 2021/22. I samme sæson genopsætter vi i øvrigt den delvist aflyste forestilling RÆDSEL.

Vi har kunnet påbegynde prøver på SER DU MIG, som der netop nu knokles med frem mod premieren i slutningen af august.

De unge teaterspirer på Prologs teaterhold har modtaget fjernundervisning i nedlukningsperioden, og kan vende tilbage til teatret med deres afsluttende forestilling i juni.

Dramatikerspirerene i Grow har i perioden kunne fortsætte deres arbejde med udvikling af nye dramatiske tekster.

Nu har vi så endda officielt fået lov at genåbne, omend med en række sundhedsmæssige benspænd i form af bl.a.  afstands- og arealkrav. Det løser vi selvfølgelig, så alle trygt kan gå i teatret fra august.

Vi glæder os til at præsentere hele den kommende sæson for jer rigtigt snart, og vi glæder os helt vildt til at kvittere for opbakningen med stærke teateroplevelser.

Grob lever og har det godt, fordi I har holdt hånden under os!

Tusind, tusind tak, og fire – nej fem! – virtuelle fremkaldelser med stående applaus fra alle os på Teater Grob <3

/Mikkel Skov Petersen

Næste forestillinger på GROB

Der er ingen fremtidige forestillinger på nuværende tidspunkt.